avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare

Buna!As dori sa stiu daca este adevărat ca se poate intabula o casa care a avut 3proprietari dar nu a fost intabulata de niciunul din ei ultimul fiind proprietar deja de 20 ani,cu acte vanzare cumparare de mana si doi martori fara a plati taxele de intabulare,am auzit de la cineva ca se intabuleaza gratis dupa 20 de ani si as vrea sa stiu daca este adevarat.
Cel mai recent răspuns: nanau2002 , utilizator 18:40, 10 Ianuarie 2017
Buna seara,
Din ce spuneti dumneavoastra se pare ca este vorba despre o uzucapiune de 20 de ani dar aceasta se poate constata doar prin instanta,
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare -cumparare bun imobil(apartament) sub forma unei harti scrise de mana.valabilitate juridica Giulia71 Giulia71 Buna ziua!Va rog sa ma ajutati intr-o problema.Asi dori sa stiu care este valabilitate juridica a unui contract de vanzare -cumparare bun imobil (apartament) ... (vezi toată discuția)
Teren cumparat in 1995 MarioArian MarioArian Buna seara numele meu e Marius am si eu o întrebare; Părinții mei au cumpărat un teren extravilant prin 1995 există act de vânzare cumpărare doar cu ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune-nulitate absoluta contract vanzare cumparare ramonta ramonta Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie:folosesc impreuna cu tatal meu prin jonctiunea posesiilor un teren de 170 mp care de fapt era proptietatea ... (vezi toată discuția)