avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil - completare adeverinta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil - completare adeverinta

Buna seara,

Daca am avut la aceeasi societate salariu si venituri din conventii civile in perioada iulie - noiembrie 2016, cum ar trebuie completata adeverinta pentru indemnizatia de crestere copil: cumulez salariul si venitul din conventia civila in luna respectiva pe o singura adeverinta sau se completeaza 2 adeverinte, una pentru veniturile din salarii si cealalta cu veniturile din conventii civile?
Aceste venituri din conventii civile au fost pentru perioada iulie - noiembrie 2016, dar am primit toti banii in luna noiembrie; se completeaza doar pentru noiembrie avand in vedere ca atunci a fost retinut impozitul sau pentru fiecare luna in parte, iulie - noiembrie?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Primesc sau nu indemnizatia pentru cresterea copilului??? annatim1 annatim1 Buna seara! Ma numesc Ana-Maria si sunt insarcinata in luna a treia. De la 1 septembrie 2008 sunt angajata ca profesor de Limba romana, cu statutul de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil stefana_ciuperca stefana_ciuperca Buna ziua, Am intrerupere in munca in ultimele 12 luni de pe 12.01.2015 pana pe 01.04.2015. Totodata am o conventie civila cu incepere din 05.01.2015 pana ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil claudia03 claudia03 Buna seara, Referitor la indemnizatia crestere copil ma aflu in urmatoarea situatie: am obtinut venituri salariale in ultimele 12 luni anterioare nasterii ... (vezi toată discuția)