Buna ziua,
Acum 2 luni am acordat cu imprumut, o suma de bani catre firma unui prieten. Tranzactia a fost facuta prin transfer bancar, on line, din contul meu, in contul firmei lui.
Conventia a fost sa mi-i restitue dupa 3 saptamani. Din pacate, azi, se implinesc 2 luni si nu are niciun gand sa mi-i restituie.
Cum pot proceda pentru recuperarea banilor?
Trebuia sa incheiati un contract de imprumut in scris pentru a face dovada ca suma a fost imprumutata si nu a fost data cu un alt titlu. In lipsa unui inscris care sa dovedeasca imprumutul va trebui sa notificati in scris firma si reprezentanti ei sa va restituie la un anumit termen , in caz contrar ii veti actiona in instanta.
Daca conventia privind restituirea fost doar verbala, va trebui sa folositi si alte mijloace de proba,spre exemplu daca la transferul on line ati specificat ce reprezinta acel transfer,ar fi un inceput de dovada(scrisa)
Recuperare bani
alin_74
Buna ziua,
Acum 1 an si cateva luni am virat catre cineva o suma de bani prin transfer bancar. Am crezut ca este vorba de o persoana de incredere..... Ca si ... (vezi toată discuția)