avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotararea definitiva si irevocabila- indreptare eroare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotararea definitiva si irevocabila- indreptare eroare

Buna seara, am o hotararea definitiva si irevocabila pe o casa si acum am primit citatie in calitate de intimat petent pentru recurs indreptare eroare materiala.
As dori sa stiu ce inseamna asta si la ce sa ma astept
Multumesc celor care vor raspunde
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:08, 10 Ianuarie 2017
Este vorba despre o greșeală intervenită în cuprinsul sentinței. Mergeți și vedeți despre ce este vorba. Puteți să verificați dosarul la arhiva instanței înainte de termenul de judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de indreptare eroare materiala ANGADALI ANGADALI Buna seara tuturor ! Am o \"mica problema\": in dispozitivul unei sentinte civile definitive si irevocabile s-a strecurat uiuiuiu o eroare materiala pe ... (vezi toată discuția)
Instanta a omis sa treaca numele mai multor reclamanti in sentinta civila iolanda15 iolanda15 Va rog sa-mi spuneti ce se mai poate face in urmatoarea situatie. Actiunea avand ca obiect -drepturi banesti- a fost promovata de sindicat pentru membrii ... (vezi toată discuția)
Indreptare, lamurire si completare dispozitiv sentinta Gaby98 Gaby98 Am o sentinta civila ramasa definitiva si irevocabila printr-o decizie a tribunalului prin care mi s-a respins recursul formulat de mine, datata 05.07.2012, ... (vezi toată discuția)