avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract deseuri - Legea 211/2011
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract deseuri - Legea 211/2011

Buna seara,

Am primit ieri o notificare prin care mi se cere sa inchei un contract de colectare deseuri cu o anumita firma.
Mentionez ca sunt o societate avand ca obiect de activitate "servicii de cazare", mai exact inchiriez 3 camera in casa parintilor mei. Tatal meu este si administratorul firmei. Firma nu are nici un angajat.
Am fost azi sa inchei contractual si mi s-a cerut minim 55Ron/luna. Mi se pare un pic cam mult. Cum se calculeaza suma pe care ar trebui sa o platesc.
Am cunostiinte de firme din aceeasi localitate care platesc 22Ron/luna.

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Va rog niste sfaturi alina240 alina240 Va rog frumos cine ma poate ajuta cu unele informatii. In calitate de persoana fizica detin un imobil compus din 4 camere plus dpendinte. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Relocare în alt oraș în cadrul aceleiasi firme ancutza85 ancutza85 Lucrez de 3 ani la o firma iar în ultimul an am avut foarte multe delegații în capitala. Cam 20 zile pe luna. De la 1 noiembrie mi s-a schimbat și ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma prestari servicii ContSters232985 ContSters232985 Vreau sa infiintez o firma cu 3 angajati apoi sa inchei un contract de presari servicii cu o firma din strainatate, firma din strainatate imi va trimite ... (vezi toată discuția)