avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariul asistentului din cadrul cmi(medicul de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariul asistentului din cadrul cmi(medicul de familie)

sunt asistent medical in cadrul unui cmi din 2001 ,grad principal si am un salariu de 1500 brut si 1094 net.As vrea sa stiu ce salariu ar trebui sa am dupa noua grila de salarizare(daca exista o lege in care suntem si noi specificati)
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2017
valen78, utilizator
Cel mai recent răspuns: Juri 1 , Consilier juridic 22:22, 10 Ianuarie 2017
nu exista o grila de salarizare pentru mediul privat. salariul lunar trebuie sa fie cel putin egal cu salariul minim pe economie, conditie care, in cazul dvs, este indeplinita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu de baza lunar brut valentinaanghel valentinaanghel Buna seara, Exista obligatia stabilirii salariului de baza lunar brut pentru asistent medical generalist din mediul privat la cel putin cel din sistemul ... (vezi toată discuția)
Salariu asistent medical cabinet medical individual in 2012 B EDIT B EDIT la multi ani! intrebarea mea:la un CMI asistenta medicala are studii medii (liceu sanitar) si dupa noua codificare trebuie incadrat de ex. ca tehnician noul ... (vezi toată discuția)
Salarii medici in sectorul privat Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, va rog frumos spuneti-mi,daca, in urma noii legi ptr salarizarea unor categorii de bugetari, este obligatorie si modificarea salariilor medicilor ... (vezi toată discuția)