avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediul sarcina
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediul sarcina

buna ziua.
as dori sa intreb cate zile de concediu pentru sarcina poate sa-mi dea medicul de familie daca am lucrat 5 luni jumate aproape 6
sau mai exact cate zile am dreptul de la medic de familie ,ginecolog etc ????

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:39, 12 Ianuarie 2017
Conditii de acordare concediul de maternitate
[ link extern ]
adica 63,,, sau 42 ????
Concediu postnatal trebuie sa fie minim de 42 de zile din cele 126 de zile de concediu de maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate JohnnyBRB JohnnyBRB Buna seara, Este posibil ca TOATE cele 126 de zile de concediu de maternitate sa fie luate DUPA nastere? Daca da, angajatorul este obligat sa respecte aceasta ... (vezi toată discuția)
42 zile obligatorii de postnatal florin96 florin96 Va rog sa ma lamuriti si pe mine.Sotia mea vrea sa isi ia concediu prenatal retroactiv incepand cu 7 ianuarie 2009. Vrea sa-si ia cele 84 zile de prenatal dau ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate Porumbdiana Porumbdiana Din cele 126 de zile de concediu de maternitate pot sa iau doar 120? Am avut 31 prenatal si pana la 120 postnatal.si nu as vrea sa le mai iau pe cele 5 ramase ... (vezi toată discuția)