avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... primaria refuza sa elibereze titlu proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

primaria refuza sa elibereze titlu proprietate

Buna ziua!Primaria din Cj refuza sa elibereze titlu de proprietate dupa castig in instanta,de 12 ani tine cu dintii de teren se poate asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:02, 11 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa formulati o NOTIFICARE scrisa, transmisa fie printr-un executor judecatoresc fie printr-un cabinet de avocat si prin care sa le solicitati emiterea actului intr-un termen strict
Apoi va adresati instantei daca mai e cazul sau parchetului cu plangere penala.
Trebuie vazut exact ce acte aveti pentru a va spune exact continuarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare teren Neacsumiki Neacsumiki Deși dețin un titlu de proprietate terenul mi-a fost luat de către o altă persoană care este un nepot al bunicului nelegitim.Intrebarea ar fi unde mă pot ... (vezi toată discuția)
Documente casa rapidutzu rapidutzu În 2007 am finalizat de construit o casa. Am facut receptia finala , am documentul de la primarie. Apoi am plecat din tara pentru o perioada mare de timp. ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea de 10 ani (detalii) free_your_mind free_your_mind Bună seara. Este vorba despre un teren de vreo 1000mp la ţară. Nu s-a făcut dezbaterea succesiunii după bunici. Iar un terţ a cumpărat printr-un act ... (vezi toată discuția)