avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare teren

Deși dețin un titlu de proprietate terenul mi-a fost luat de către o altă persoană care este un nepot al bunicului nelegitim.Intrebarea ar fi unde mă pot adresa ptr recuperarea acestui teren?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:14, 8 Aprilie 2018
Buna seara,
Daca l-a luat fara titlu (fara drept) atunci e cazul sa-l notificati sa va elibereze imediat terenul (de preferat printr-un cabinet de avocat sai printr-un executor judecatoresc).
Daca nu va elibereaza acel teren atunci va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria refuza sa elibereze titlu proprietate nanau2002 nanau2002 Buna ziua!Primaria din Cj refuza sa elibereze titlu de proprietate dupa castig in instanta,de 12 ani tine cu dintii de teren se poate asa ceva? (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune eu12 eu12 in urma decesului mamei mele (care a fost mostenitoarea sotului ei) a tuturor terenurilor+bunuri, noi urmasii (frati vitregi +drepti) in mod normal trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea de 10 ani (detalii) free_your_mind free_your_mind Bună seara. Este vorba despre un teren de vreo 1000mp la ţară. Nu s-a făcut dezbaterea succesiunii după bunici. Iar un terţ a cumpărat printr-un act ... (vezi toată discuția)