avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare la expirarea perioadei in care am fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare la expirarea perioadei in care am fost condamnat la executarea unei pedepse cu suspendare

buna ziua. adresez urmatoarea intrebare prin care va rog sa ma indrumati in ceea ce trebuie sa fac pentru reabilitare in urma expirarii perioadei de executare a unei pedepse cu suspendare.
pe scurt, am fost condamnat in data de 13.12.2012 la executarea unei pedepse de 2 ani cu suspendare si 4 ani de incercare. prin urmare la data de 13.12.2016, aceasta perioada a expirat si ma intereseaza sa imi fac reabilitarea in vederea obtinerii unui cazier „curat”.
va multumesc.
Verificati intai cazierul, e posibil sa fi facut rectificarile, reabilitarea e una de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare pedeapsa 1an cu suspendare vanoss vanoss Am avut de ispasit o pedeapsa de 1an cu suspendare, care a expirat pe data de 7 iunie 2012. Ma intereseaza ce trebuie sa fac in continuare pt a avea cazierul ... (vezi toată discuția)
Reabiltare felicia-rodica felicia-rodica O persoana a primit 6 luni de inchisoare.Citez:\"In baza art.71 C.pen.interzice inculpatului drepturile prevazute de art.64 lit.a teza a II-a si b C.pen.pe ... (vezi toată discuția)
Dupa ce perioda de timp pot sa fac reabilitare ? snipper18 snipper18 Am o pedeapsa de 6 luni de inchisoare cu suspendare si o perioada de incercare de 1 an si 6 luni , dupa ce perioada pot sa fac reabiliatre si imi poate ... (vezi toată discuția)