avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimb de procuri pentru minor.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimb de procuri pentru minor.

Buna seara.Am cerut fostului sot sa imi faca procura pentru a iesi cu copilul din tara dar cu conditia sa-i fac si eu o procura lui in caz de nu aduc minorul in tara pe perioada stabilita sau cand are el chef,si sa renunt la pensia alim.din urma la suma de 4500 pana acum.
Este bine sa ii fac o astfel de procura cum doreste el ca sa pot lua copilul cu mine sau sa merg incontinuare pentru recuperarea pensiei alimentara?
Ma gandesc sa nu aiba vreun plan dorestes ca sa stea copilul la el cat dureaza pasaportul.

Alte discuții în legătură

Dreptul de a iesi din tara cu minorul/ obligatia de a face brokenangel brokenangel buna ziua, am divortat , am un baietel de 4 ani si custodie comuna cu program de vizitare minor weekend ul 1-3 si in vacante am discutat cu sotul si am ... (vezi toată discuția)
Minori- stabilire in strainatate nicolettanicole nicolettanicole buna seara...as dorii sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Sunt divortata de un an si fiul meu in varsta de 2 ani a ramas in cresterea mea, la divort ... (vezi toată discuția)
Refuz pasaport minor biancacriss biancacriss buna ziua. am un baiat de 9 ani rezultat di concubinaj, tatal ii plateste doar pensia alimentara,in rest nu contribuie cu nimc nici nu l-a vzitat de 6 ani ... (vezi toată discuția)