avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum as putea solicita exhumarea bunicului?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum as putea solicita exhumarea bunicului?

Buna seara. As dori sa stiu daca pot solicita exhumarea bunicului meu. Tatal meu, desi nu are dovezi certe, ci doar ceea ce i-au spus alti oameni atunci cand tata avea vreo 10 ani, este convins ca tatal sau a fost ucis de catre un vecin, prin aplicarea unei lovituri de baros in cap. Daca as reusi exhumarea bunicului, mort in urma cu 74 de ani, in urma verificarii medicului legist, cu siguranta as putea afla adevarul. Puteti, va rog, sa imi spuneti procedura prin care as putea obtine acordul privind exhumarea? Si ce costuri ar presupune? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 10:05, 12 Ianuarie 2017
din cate stiu, numai daca formulati plangere penala, in cadrul cercetarii, veti putea solicita deshumarea in vederea efectuarii unei expertize ... la ce va mai foloseste, insa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profanare de mormant, exhumare fara permisiunea proprietarului ContSters379157 ContSters379157 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si as dori putina consultanta daca se poate. Sunt proprietarul unui loc de veci, unde a fost demult, in 1986 inmormantat ... (vezi toată discuția)
Succesiune in instanta andi999 andi999 Va rog sa-mi spuneti daca dezbaterea succesiunii in instanta presupune costuri mai ridicate decat la notar? Este necesara si o expertiza? Eu sunt student si ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi castig paternitatea? anucy anucy mama mea este fiica nelegitima a unui domn.acesta in timpul vietii nu a recunoscut-o,ea crescand intr-o casa de copii.poate cere sa ii se faca testul de ... (vezi toată discuția)