avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... conflict cu companiile de tel mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

conflict cu companiile de tel mobila

Site cineva LA cat Timp se prescriu datoriiile LA o companie de tel mobila? Am aflat ca au vandut datoria la Kruk. Multumesc pt efortul dvs de a-mi raspunde
Cel mai recent răspuns: Mir. , utilizator 15:26, 12 Ianuarie 2017
La 3 ani și la fisc la 5 ani
La 3 ani și la fisc la 5 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii de catre o societate recuperari creante ContSters145300 ContSters145300 Buna ziua, Am si eu o intrebare va rog in legatura cu o datorie la o companie de tel mobila din 1998-1999,nu mai retin,deoarece am facut prostia sa iau ab. ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru o persoana decedata? AncaAnca17 AncaAnca17 Buna ziua. Tatal meu a decedat acum 4 ani. Tot atunci am aflat ca a avut facut un credit de salarii in jur de 50 mil la BRD. De aproximativ un an de zile ... (vezi toată discuția)
Acces informatii contract reziliat kristinikanasa kristinikanasa Buna ziua, Din motive numai de ei stiute, mi s-a reziliat contractul cu o companie telefonie mobila, ultima factura fiindu-mi emisa pe 5 Mai 2009. Am tot ... (vezi toată discuția)