avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acces informatii contract reziliat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acces informatii contract reziliat

Buna ziua,
Din motive numai de ei stiute, mi s-a reziliat contractul cu o companie telefonie mobila, ultima factura fiindu-mi emisa pe 5 Mai 2009. Am tot incercat prin telefon si e-mail sa le aduc la cunostinta faptul ca este o greseala si in iulie, fara notificare, am primit instiintare reziliere contract. Vazand tot felul de situatii de cesionare catre firme recuperare, chiar si dupa 4-5 ani, as dori sa stiu daca pot cere informatii din nou legate de motivul rezilierii contractului, datoria nefiind cesionata pana in momentul de fata.
Va multumesc.
Desfasurati demersuri concrete la nivelul operatorului in cauza,pentru a preintampina posibilitatea confruntarii cu situati neplacute de plata
Solicitati oficial companiei sa precizeze motivele care au stat la baza rezilierii contractului dvs
Daca ati primit o instiintare de reziliere a contractului , in aceasta nu se precizeaza si motivul ? Faceti o cerere scrisa (cu confirmare de primire) pt a primi informatii suplimentare de la operatorul de telefonie ... desi cred ca toate informatiile le puteti obtine si prin apel telefonic la nr. speciale ale operatorului , stiut fiind faptul ca toti operatoprii incearca sa-ai atraga clienti ... In orice caz faceti si solicitarea scrisa ... pt ca .. nu se stie ...
Sfatul meu este sa mergeti direct la sediul operatorului de telefonie mobila si sa depuneti o cerere scrisa prin care sa le solicitati sa va precizeze care sunt motivele rezilierii contractului si daca datorati vreo suma de bani companiei de telefonie mobila!( cererea sa o faceti in dublu exemplar pentru a primi numar de inregistrare pe exemplarul care ramane la dvs)
Succes!
=D>
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Aprilie 2010
MIHAI GRIGORE, Avocat
Va multumesc pentru raspunsuri.
@adrianmarin: Instiintarea pe care am primit-o invoca datorii catre companie, dar facturile emise sunt cu soldurile precedente achitate la zi si rest de plata 0. Sunt in posesia acestor facturi.
Numai bine si Sarbatori fericite !
Faceti o cerere scrisa prin care solicitati aducerea la cunostinta a motivelor rezilierii contractului.

Alte discuții în legătură

Creanta cesionata de o firma de telefonie mobila catre societate recuperari creante lia19 lia19 Situatia sta in felul urmator 1.Titularul unui contract de telefonie mobila decedeaza.Factura de 73,27 lei ramane neachitata.Dupa mai bine de doi ani si ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante; furnizor telefonie mobila papickads papickads in urma cu 2 zile am primit o scrisoare de la [ editat] LTD,cum ca a preluat creeantele de la [editat], iar eu le sunt dator cu suma de 585lei , aceasta ... (vezi toată discuția)
Companiile de telefonie au obligatia de a trimite lunar factura? PUSA.ES PUSA.ES Mama mea a avut un contract cu RCS/RDS pentru internet pana in ianuarie 2017, pentru cablu depasise perioada de 2 ani si se putea renunta la servicii, si un ... (vezi toată discuția)