avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general evidenta second hend
Discuție deschisă în Contabilitate în general

evidenta second hend

in HG.163/2007 se spune ca trebuie tinuta o evidenta lunara a intrarilor si iesirilor.stie cineva cum,total valoric sau pe fiecare produs in parte?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 21:20, 5 Septembrie 2009
Evidenta va fi efectuata pe fiecare produs in parte care trebuie sa fie etichetat conform H.G. nr. 332/2001. Mai mult, actul normativ mentionat prevede:
Art. 5. -(1) Persoanele fizice si juridice care introduc pe piata, comercializeaza si distribuie gratuit articole de imbracaminte purtata sau uzata si articole textile purtate sau uzate sunt obligate sa realizeze sortarea lunara a acestora in functie de gradul de uzura.
(2) Articolele de imbracaminte purtata sau uzata si articolele textile purtate sau uzate care in urma sortarii, conform prevederilor alin. (1), rezulta ca nu pot fi comercializate sau distribuite gratuit sunt considerate deseuri si le sunt aplicabile prevederile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 78/2000, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 426/2001, cu modificarile si completarile ulterioare.
(3) Persoanele fizice si juridice care introduc pe piata, comercializeaza si distribuie gratuit articole de imbracaminte purtata sau uzata si articole textile purtate sau uzate sunt obligate sa tina o evidenta lunara scrisa a intrarilor si a iesirilor acestora.
;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descidere magazin haine Ruxxy Ruxxy Buna ziua, Vreau sa-mi deschid un magazin cu haine noi.Imi spuneti va rog unde gasesc toate detaliile in acest sens? In special ce trebuie sa contina ... (vezi toată discuția)
Model declaratie de conformitate nikitta_1972 nikitta_1972 In HGR nr. 1.022 /2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului apare un ... (vezi toată discuția)
Fond de mediu ambalaje mevaioana mevaioana Buna ziua! Nu stiu cat de bine am postat la categorie, dar mai potrivita nu am gasit. Asa avea nevoie de o mana de ajutor, daca se poate, cu o situatie ... (vezi toată discuția)