avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intreprindere individuala

este obligatorie casa de marcat la o intreprindere individuala cu activitate de comert,daca contabilitatea se tine in partida simpla si venituri chelt.nu au importanta ca la srl.va multumesc
Cel mai recent răspuns: godspeed , utilizator 17:14, 14 Septembrie 2009
Daca prestati serviciul strict la domiciliul clientilor Dvs, si nu aveti un atelier cu dotarile necesare activitatii, va incadrati la lit.l, art 2 din OUG 28/1999.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate si fara bon fiscal? Faneegean Faneegean Care sunt produsele,pachetele de produse (daca acestea exista,e un lucru important pentru ca s-ar putea sa nu existe ) pentru care un agent de vanzari ... (vezi toată discuția)
Activitati cod caen SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Va rog frumos sa-mi spuneti, care obiecte de activitate din codul CAEN nu au nevoie de casa de marcat. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Casa de marcat daca lucrez cu factura si chitanta? mara197014 mara197014 Am deschis o Agentie de plasare a fortei de munca in strainatate(mediez forta de munca pt ingrijitori batrani si baby sitter pt Italia).Mi-am propus sa lucrez ... (vezi toată discuția)