avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea nr 244/2011
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea nr 244/2011

Buna ziua ,
Intrebarea mea este :in ce masura se pot evalua locuintele anl (chirie casa ) in functie de zona si pretul pietei .
De exemplu :in momentul de fata ,bunica mea locuieste intr.o astfel de casa de 45 de ani si a facut o cerere de cuparare a locuintei ,care mentionez, ca a fost terminata, pentru a putea fi locuibila de catre dansa cu acordul primariei ( nu avea decat patru furci in pamant si un inceput de acoperis ).Locuinta nu are conditii :gaz,apa curenta ,canalizare si e o casa din lut ..Am vrea sa stim cum vor evalua casa si cat teren ar trebui sa aiba in jurul casei (terenul din jurul casei 400 mp ,se poate cumpara sau are dreptul sa.l foloseasca ?).
Dansa a primit aprobarea de la primarie, casa se poate cumpara si terenul v a fi cu chirie .

Va multumesc !
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2017
cucuana, utilizator

Alte discuții în legătură

Casa proprietate personala curtea si gradina proprietatea statului gabitzu_l gabitzu_l Socrii mei locuiesc la tara. Au cumparat casa cu legea 112 in 1996 si au achitat-o integral in anul 2000. Prin proces cu primaria comunei le-au fost atribuiti ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren aferent unei locuinte cumparate in baza legii 112/1195? niculaedaniela niculaedaniela Buna ziua, Am cumparat casa cu Legea 112/1995 ,lege care nu mi-a dat posibilitatea sa cumpar si terenul din jurul casei,teren pentru care platesc chirie ,taxa ... (vezi toată discuția)
Locuinte anl iolanda15 iolanda15 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: am cumparat in luna mai 2014 locuinta Anl in care am locuit cu chirie 9 ani. La incheierea ... (vezi toată discuția)