avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit dividende
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit dividende

impozitul pe dividende va ramane 5% si pt 2017, dc ai contract de munca si platesti 5.5% la sanatate?cotele CAS si CASS vor scadea (ma refer la cele aplicabile la salariu minim)?multumesc.
Cel mai recent răspuns: Audit Vic Cont , Contabil 12:32, 13 Ianuarie 2017
Da,impozitul pe dividende este in cota de 5% in 2017;nu scad cotele de CAS si CASS in 2017;cel putin din reglementarile de pana acum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass dividende 2017 pclaudia pclaudia Persoana care e atat salariat cat si asociat unic la aceeasi societate si are de luat dividende in anul 2017 plateste 5 % impozit si 5.5 % cass pentru ... (vezi toată discuția)
Carte de munca luciana1985 luciana1985 as dorii sa stiu cat plateste un angajator pt cartea de munca la un salariu minim pe economie.....va multumesc!!!! (vezi toată discuția)
Impozit 5,5% cass pe dividende ContSters174925 ContSters174925 Intrebarea 1:Angajat cu 2 ore/zi contract individual de munca si in acelasi timp asociat si administrator intr-o firma pentru care am obtinut dividende si am ... (vezi toată discuția)