avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de insertie

Nevasta nu lucreaza, eu lucrez de 8 ani angajat, copilul are 1 an si 4 luni, nu am beneficiat ddcat de alocatie pana in momentul de fata . Ma incadrez pentru a beneficia de stimulentul de insertie ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 13 Ianuarie 2017
Pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa ne spuneti daca în ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului, ati realizat timp de cel puţin 12 luni venituri din salarii şi asimilate salariilor, venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, supuse impozitului pe venit.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil minacris minacris Buna ziua! Am un PFA pe care nu il pot suspenda( e cu fonduri europene), lucrez de 19 luni pana la sfarsitul lui ianuarie 2018( part time).In prezent sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie fara stagiu de cotizare in ultimele 12 luni Daniel Rus81 Daniel Rus81 Buna ziua, In situatia in care sotia,nu are stagiu de cotizare in ultimele 12 luni,poate solicita indemnizatie de crestere a copilului,avand in vedere ca a ... (vezi toată discuția)