avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare mobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

executare mobiliara

Ma numesc Eugen si am instiintat cu privire la executare mobliara,intr-ucat nu am avut posibilitatea sa platesc un credit la Krux .Sa inteleg ca asta presupune sa imi ia lucrurile din casa,nu? Daca vorbesc cu dansii pot ajunge la o intelegere sa ofer o suma de bani lunara sa nu se ajunga la asa ceva?Va rog mult astept o parere.

Alte discuții în legătură

Executare silita Kim22 Kim22 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva pareri. - am o executare silita ptr credit ipotecar( casa nu este a mea, a girat cineva ptr mine) ptr ca nu am ... (vezi toată discuția)
Executare silita - societate recuperatoare damaschin damaschin am facut un credit de 15000e la banca nu am mai platit 3 luni ratele a 4 luna am platit restantele adica850 e fara sa platesc luna in curs cind am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Vioness60 Vioness60 Am o intrebare la care nu gasesc raspuns si ajutor nicicum si la care va rog sa binevoiti sa-mi raspundeti. Eu sunt debitor intr-un caz de executare silita. ... (vezi toată discuția)