Buna seara,
In anul 2010 am cumparat o locuinta prin programul 'Prima Casa' pentru care achit in continuare ratele lunar.
Momentan ma aflu intr-un proces de divort care se va finaliza in curand.
As dori sa stiu daca exista posibilitatea ca banca emitenta sa poata scoate definitiv sau inlocui una dintre persoanele ce figureaza in contract.
Mentionez ca lucrez in spatiul european insa nu stiu daca documentele doveditoare de la actualul loc de munca sunt valabile in Romania.
Buna dimineata,
Nu se doreste partajul, celalalt codebitor nu mai doreste sa fie inclus in acest contract si doreste sa fie scos sau inlocuit, insa nu stiu daca banca imi va accepta contractul si documentele de salariu din tara de rezidenta.
Atunci, nu se va putea. daca bunul e comun, de ce banca sa se indrepte in caz de neplata numai asupra dvs? Iar daca s-ar putea nu va avantajeaza. platiti numai dvs si impartiti bunul apoi ?
Deoarece doreste sa renunte la apartament si sa fie scoasa din contract astfel ca eu, impreuna cu alt co-debitor sau singur, daca banca accepta sa achitam in continuare ratele contractuale.
Bancile din Romania sunt obligate sa accepte documente legate de salariile persoanelor din strainatate?
Nelamurire
sunshine83
Buna ziua,
Am o intrebare: ce variante exista intr-o astfel de situatie?
2 soti sunt in proces de divort de 1 an de zile, unul vrea sa iasa de la codebitor ... (vezi toată discuția)