avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima casa

Buna seara,
In anul 2010 am cumparat o locuinta prin programul 'Prima Casa' pentru care achit in continuare ratele lunar.
Momentan ma aflu intr-un proces de divort care se va finaliza in curand.
As dori sa stiu daca exista posibilitatea ca banca emitenta sa poata scoate definitiv sau inlocui una dintre persoanele ce figureaza in contract.
Mentionez ca lucrez in spatiul european insa nu stiu daca documentele doveditoare de la actualul loc de munca sunt valabile in Romania.

Ma puteti indruma ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 00:28, 14 Ianuarie 2017
Discutati cu banca. Fiecare speta se analizeaza punctual.

De notat ca e foarte posibil sa fie necesar si aviz de la FNGCIMM, data fiind si garantia statului la Prima Casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co-debitor in cadrul unui contract de credit Andrey28 Andrey28 Care sunt pasii de urmat pentru excluderea unei persoane ramasa co-platitor/co-debitor ca urmare a partajului intr-un contract de credit ipotecar Prima ... (vezi toată discuția)
Nelamurire sunshine83 sunshine83 Buna ziua, Am o intrebare: ce variante exista intr-o astfel de situatie? 2 soti sunt in proces de divort de 1 an de zile, unul vrea sa iasa de la codebitor ... (vezi toată discuția)
Iesire din credit prima casa Georgiana Mihaela Boboc Georgiana Mihaela Boboc Care sunt sansele de castig in instanta impotriva unei banci care nu doreste sa ma scoata din calitatea de codebitor in cazul unui credit Prima Casa ca urmare ... (vezi toată discuția)