avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primeste careva stimulentul de insertie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primeste careva stimulentul de insertie?

Buna ziua,

Eu am nascut pe 20.02.2015. Am avut 2 joburi ambele suspendate.Am fost in concediu de crestere copil pana pe 9 Septembrie 2015 cand m-am intors doar la unul din locurile de munca - la celalalt urmeaza sa demisionez acum la incheierea suspendarii pe 19 ianuarie 2017.

Tatal copilului a intrat in concediu de crestere la 10 Septembrie deci si-a luat luna obligatorie si in plus. El daca se intoarce la munca pana pe 19 Ianuarie poate primi stimulent de insertie? Sau ar fi trebuit sa se intoarca pe 19 Decembrie? Sau nu primeste niciunul?

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie lamurire disag disag Mama copilului primeste stimulent de insertie pentru reluarea activității din decembrie 2015 dar a rămas din nou însărcinată si a nascut al doilea copil ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție pentru primul copil în cazul unei alte naşteri la doi ani distanță Georgiana Lungu Georgiana Lungu Bună ziua! Am născut, primul copil, în decembrie 2015 şi pe cel de al doilea în ianuarie 2018. Între ianuarie -aprilie 2016 am beneficiat de cele 126 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil marchadora marchadora am nascut in data de 7 octombrie 2014 si am fost in concediu de crestere copil pana in data de 17 noiembrie,dupa care m-am intors la serviciu.In data de 3 ... (vezi toată discuția)