avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperate taxa poluare la auto leasing.
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperate taxa poluare la auto leasing.

Cine ar trebui sa se adresze la ANAF pentru a-mi recupera taxa de poluare la un auto luat in leasing? eu ca detinator sau firma de leasing. mentionez ca aceasta a platit taxa de poluare si si-a recuperata de la mine.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: BLETI , utilizator 10:02, 13 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de leasing refuza eliberarea imputernicirii necesara recuperarii taxei de poluare, mai mult, la facturarea taxei aplica tva emesekarda emesekarda In anul 2011, luna mai , am achizitionat in leasing, un autoturism marca Renault Megane. In contractul de leasing au fost incluse prevederi referitoare la ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa inmatriculare adryan20112 adryan20112 Buna ziua. Va rog daca cineva poate sa ma ajute cu o informatie.Am luat o masina noua in leasing pe societate am platit taxa de inmatriculare in 2008 ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare 2009 gheorghegabrielbogdan gheorghegabrielbogdan buna seara,am 2 intrebari vis a vis de taxa de poluare achitata in 2009. prima intrebare se refera la recuperarea taxei de poluare achitat pentru o masina ... (vezi toată discuția)