avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantare formare profesionala IT
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantare formare profesionala IT

Pentru o societate care acorda asistenta tehnica pentru diferite programe informatice si care asigura formare profesionala la proprii angajati exista vreo posibilitate de a acoperi aceste costuri. Pot fi accesate niste fonduri europene in acest sens?
Cel mai recent răspuns: SC QCERT SRL , Consultant resurse umane 08:32, 6 Septembrie 2009
Da.
- La ora actuala mai sunt fonduri pentru:
[ link extern ]
- dar, in fiecare an puteti aplica si in cadrul programelor din fonduri structurale pentru care detalii gasiti la:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru organizare cursuri de pregatire profesionala stelach stelach Buna ziua, Un SRL poate accesa fonduri nerambursabile pentru a organiza cursuri de pregatire profesionala? ce conditii trebuie sa indeplineasca si daca sunt ... (vezi toată discuția)
Infiintare azil de batrani just.rain just.rain buna ziua, m-ar interesa daca este posibila accesarea de fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui azil de batrani in mediul rural. mentionez ca momentan ... (vezi toată discuția)
Proiecte europene - fonduri nerambursabile pentru tinerii care au varsta sub 35 de ani jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua As dori sa stiu si eu cum se procedeaza ptr a porni o afacere cu bani europeni ( tinerii sub 35 de ani pot accesa fonduri europene nerambursabile) ... (vezi toată discuția)