avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LEGAL sau ILEGAL? Angajator intimideaza fostii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LEGAL sau ILEGAL? Angajator intimideaza fostii angajati!

Cat de corecta este ,din punct de vedere legal ,o hartie pe care eu am semnat-o ,intr-un moment de intimidare din partea administratorului unei societati la care eu am lucrat cu carte de munca? In continutul acesteia mi se impune sa restitui o suma de bani intr-un anumit termen de zile. Nu exista nici o dovada clara ca mi-am insusit acei bani. In prezent contractul de munca este incheiat.
Ce trebuie sa fac ? Sa ignor ,pur si simplu aceea hartie ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 13 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Nu prea puteti sa ignorati o hartie pe care ati semnat-o. Trebuie vazut exact continutul documentului semnat de dvs si studiate conditiile clare in care s-a intamplat cele relatate de dvs. In acest sens, ar fi bine sa consultati un avocat. Spuneti, de asemenea, ca "nu exista dovada clara" ca v-ati insusit niste bani......Dovada exita sau nu. Mergeti la un avocat si povestiti exact ce s-a intamplat.
De fapt ce ati semnat ? Recunoasterea ca ati creat un prejudiciu, acordul pentru plata acelui prejudiciu sau ati luat la cunostinta ca aveti ceva de platit ..:-/
Am facut o foaie simpla de a4 cu subsemnatul...am lucrat la firma X..si in timpul acesta am adus un prejudiciu de xxx lei si ca o sa-i inmanez in termen de 90 de zile, data si semnatura. Daca nu administratorul m-a "amenintat ca o sa mearga la politie cu ea" Nu a fost facuta la un notar sau de fata cu o persoana compententa. Eu asta vreau sa stiu are valoare acea foaie? O putea scrie orisicine.
Este un act prin care recunoasteti ca ati creat un prejudiciu si ca va obligati sa-l achitati.

Politia nu are ce sa va faca ...va trebui sa va actioneze in instanta pentru a-si recupera c/v acelui prejudiciu.
Si are valoare in instanta acea foaie a4 scrisa asa in cateva randuri?

Alte discuții în legătură

Neglijenta in serviciu mb_mihaela mb_mihaela Buna ziua ! pana de curand am fost angajata la o societate comerciala ca sef magazin. Contractul meu de munca se incheia si am considerat de bun simt sa imi ... (vezi toată discuția)
Help... ContSters211913 ContSters211913 Acum aprox. doua saptamani am comandat si achitat integral o usa de termopan in valoare de 500 lei. Pt. banii respectivi patronul firmei nu a vrut sa-mi dea ... (vezi toată discuția)
Inselaciune................. cocoxxl cocoxxl PROBLEMA MEA ESTE IN FELUL URMATOR:PARINTII MEI AU IN PROPRIETATE 2000 DE M2 IN VOLUNTARI,IAR DE CURAND AU VENIT LA USA CASEI 2 ROMI CARE MI-AU PRETINS SUMA DE ... (vezi toată discuția)