Cat de corecta este ,din punct de vedere legal ,o hartie pe care eu am semnat-o ,intr-un moment de intimidare din partea administratorului unei societati la care eu am lucrat cu carte de munca? In continutul acesteia mi se impune sa restitui o suma de bani intr-un anumit termen de zile. Nu exista nici o dovada clara ca mi-am insusit acei bani. In prezent contractul de munca este incheiat.
Ce trebuie sa fac ? Sa ignor ,pur si simplu aceea hartie ?
Buna ziua,
Nu prea puteti sa ignorati o hartie pe care ati semnat-o. Trebuie vazut exact continutul documentului semnat de dvs si studiate conditiile clare in care s-a intamplat cele relatate de dvs. In acest sens, ar fi bine sa consultati un avocat. Spuneti, de asemenea, ca "nu exista dovada clara" ca v-ati insusit niste bani......Dovada exita sau nu. Mergeti la un avocat si povestiti exact ce s-a intamplat.
De fapt ce ati semnat ? Recunoasterea ca ati creat un prejudiciu, acordul pentru plata acelui prejudiciu sau ati luat la cunostinta ca aveti ceva de platit ..:-/
Am facut o foaie simpla de a4 cu subsemnatul...am lucrat la firma X..si in timpul acesta am adus un prejudiciu de xxx lei si ca o sa-i inmanez in termen de 90 de zile, data si semnatura. Daca nu administratorul m-a "amenintat ca o sa mearga la politie cu ea" Nu a fost facuta la un notar sau de fata cu o persoana compententa. Eu asta vreau sa stiu are valoare acea foaie? O putea scrie orisicine.
Help...
ContSters211913
Acum aprox. doua saptamani am comandat si achitat integral o usa de termopan in valoare de 500 lei. Pt. banii respectivi patronul firmei nu a vrut sa-mi dea ... (vezi toată discuția)