avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Dirigentie de santier
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Dirigentie de santier

Activitatea de dirigentie de santier este considerata consultanta?
Cel mai recent răspuns: cateldestept , utilizator 19:18, 7 Februarie 2017
Nu, este o prestare de servicii.
Revin asupra subiectului, am primit azi o precizare ca dirigentia de santier, verificarea proiectelor si responsabilul tehnic cu executia (RTE) sunt activitati de consultanta (fiind departajate in cadrul codului CAEN 7112). Nu mi se prezinta aceste criterii de departajare.
Cum pot sa-mi sustin punctul de vedere ca sunt prestari de servicii, cu impozit pe venitul microintreprinderilor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii prestate in exclusivitate de catre o microintreprindere valesia valesia Buna ziua: O microintreprindere presteaza in exclusivitate servicii de: -dirigentie de santier;; -servicii de consultanta privind asigurarea calitatatii ... (vezi toată discuția)
Activitatile desfasurate la codul caen 7112 sunt consultanta? ... cateldestept cateldestept Activitatile desfasurate la codul CAEN 7112 sunt consultanta? Respectiv activitatile de proiectare, verificare proiecte, dirigentie de santier si responsabil ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa SANTIER SANTIER Ma poate lamuri cineva legat de contributiile PFA, si cum ar fi cel mai bine ca si optiune sa fac in cazul in care as infiinta in sept. 2018, si prestare de ... (vezi toată discuția)