avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AVIZUL DE LIBERA PRACTICA PT ASISTENTII DE FARMACIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AVIZUL DE LIBERA PRACTICA PT ASISTENTII DE FARMACIE

AM TERMINAT SCOALA POST LICEALA IN 2012 SI NU AM LUCRAT DELOC CA ASISTENT DE FARMACIE PANA PE 12 DECEMBRIE 2016 CAND M-AM ANGAJAT LA O FARMACIE. IMPLICIT A TREBUIT SA OBTIN SI AVIZUL DE LIBERA PRACTICA SI A TREBUIT SA PLATESC COTIZATIA DE MEMBRU DIN URMA, ADICA PE ANUL 2013,02014, 2015 SI 2016, CONCRET, 461 DE LEI !!!
INTREBARILE MELE SUNT :
1. E LEGAL?
2. CE ESTE ACEASTA TAXA?
3. DACA EU NU AM PROFESAT DE CE A TREBUIT S-O PLATESC?
ASTEPT RASPUNS CU CAT MAI REPEDE CU-ATAT MAI BINE !!!
MULTUMESC !!!!!
Cel mai recent răspuns: catalina.p , utilizator 14:56, 13 Ianuarie 2017
in principiu sa zici mersi.... ca ai primit avizul pt ca nu ai profesat 4 ani....si ai fi trebuit sa fi retaesta... ceea ce implica :
-stagiu intr-o farmacie de 1 luna - tip voluntariat
-apoi o comisie a OAMMR ( pe care o plateai) care te examina atat la scris cat si practic...deci intra pe site OAMMR si vezi cum se face reaurorizarea....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt asistenta medicala din 2016 și anual am primit ... Scamanne Scamanne Buna ziua! Sunt asistenta medicala din 2016 și anual am primit avizul de liberă practică de la acest inutil oammr, fara sa știu că nu mi-a fost trasă ... (vezi toată discuția)
Care este incadrarea corecta? si cum o obtin? Aniladamacular Aniladamacular Care este incadrarea corecta? Si cum o obtin? Sa vedem daca spun corect... Asadar-de profesie asistent medical generalist. Din 1995. In anul 1999 examen ... (vezi toată discuția)
Autorizatie libera practica Simona77bis Simona77bis Buna ziua, am terminat in urma cu 5 ani postliceala de farmacie, dar nu am practicat niciodata. Acum imi caut de lucru, dar am aflat ca trebuie sa ma inscriu ... (vezi toată discuția)