avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... condamnare in lipsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

condamnare in lipsa

Buna ziua ! Va rog poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi . Nu stiu ce asi putea face :( . In urma cu doua saptamani am venit in Italia ,iar la aeroport sotul meu a fost retinut .Am aflat ulterior ca a fost condamnat la 2 ani de inchisoare pentru tentativa de omor.Noi nu am stiut de acest proces care spun ei ca a inceput in 2007 iar sentinta a fost data din 2012. Nu am primit citatii sau ceva , plus ca nu stim ce probe sau acuzatii sunt la dosar. Se spune ca a fost acuzat de fosta lui logodnica ,dar pe baza a ce a fost facut procesul nu stim , nu a avut certificat medico legal sau macar o vanataie.. Acum am ramas cu bebelusul nostru in Italia,el este inchis :( si nu stim ce sa facem , Avem dreptul la apel ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:20, 13 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Fiind vorba despre o problema pe teritoriul Italiei si fiind acum in Italia, va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat de acolo.
El va va putea ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare in lipsa Ralu15 Ralu15 Buna ziua ! Am o problema foarte grava si nu stiu incotro sa o apuc :( . In urma cu 2 saptamani am venit in Italia ,iar la aeroport sotul meu a fost retinut :( ... (vezi toată discuția)
Emiterea mandatului de arestare dupa 5 ani radutiron radutiron Am fost condamnat in lipsa, fara sa stiu, in alta tara. Dupa 5 ani imi vine un mandat de arestare european. Judecatorul spune ca e corect. Unii avocati spun ca ... (vezi toată discuția)
In cazier nu apar condamnarile oltul oltul am un proces penal,primul termen fiind in ianuarie 2012....bineinteles se afla in dosar cazierul judiciar in care apare ca am fost condamnat la 10 luni de ... (vezi toată discuția)