avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... respingere cerere ptr program de stimulare a innoirii ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

respingere cerere ptr program de stimulare a innoirii parcului auto

Va solicit atentia si totodata consilierea cu privire la modalitatea de a actiona in judecata Administratia fondului de mediu(AFM), in vederea anularii deciziei de respingere a unei cereri de finantare in cadrul programului de innoire a parcului auto, de catre AFM si in acelasi timp solicitarea de daune interese,pentru recuperarea prejudiciului creat.In fapt in data 28.10.2016 a fost inregistrat la AFM un dosar prin care se solicita admiterea in cadrul programului de innoire a parcului auto a unei pers. juridice(perioda de valabilitate a programului rabla era:27.05.2016-28.11.2016).In data de 15.11.2016 se publica pe site-ul AFM, tabelul cu lista pers juridice respinse, in care figureaza si respectiva pers. juridica, cu motivul ca certificatul constatator emis de ORC nu are stampila.
In data de 17.11 2016 pers juridica formuleaza in termen ,contestatie care ramine fara raspuns scriptic.La aceasta contestatie se ataseaza si un nou certificat constatator emis de ORC care include si stampila.Contestatia este respinsa in aceeasi zi de 17.11.2016 si publicata pe site-ul AFM, cu acelasi motiv.
In data de 28.11.2016, pers juridica, solicita ORC si pimeste raspuns in aceeasi zi,sa comunice motivul ptr care certificatul constatator nu are stampila. ORC isi asuma eroarea dar in acelasi timp face si precizarea ca actul constatator este valabil si fara stampila ptr ca are in componenta sa elemente de siguranta cum ar fi:timbru sec,marcaj grafic,cod de bare iar la finalul documentului respectiv se face si precizarea ca acest document poate fi verificat online pe site-ul ORC.Acest document este transmis via e-mail si catre AFM in aceeasi zi.Aceasta fiind situatia de fapt va rog sa va spuneti parerea daca pot avea succes in demersul pe care intentionez sa-l fac si cum vedeti calea.Cu multumiri tuturor celor care vor sa formuleze o opinie.

Alte discuții în legătură

Contestație afm Societatea Română pentru Prevenirea și Recuperarea Medicală a Persoanelor cu Accident Vascular Cerebral SRPRMPAVC Societatea Română pentru Prevenirea și Recuperarea Medicală a Persoanelor cu Accident Vascular Cerebral SRPRMPAVC Bună seara, Vă expun următoarea situație bizară de respingerea dosarului RO32-41,.. pe care am întâmpinat-o cu AFM pentru programul Casa Verde Panouri ... (vezi toată discuția)
Depunere contestatie criss_calin criss_calin As vrea sa stiu si eu cum se intocmeste o contestatie si ce acte trebuie depuse la dosar? multumesc. ... (vezi toată discuția)