avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... depunere contestatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

depunere contestatie

As vrea sa stiu si eu cum se intocmeste o contestatie si ce acte trebuie depuse la dosar? multumesc.
Cel mai recent răspuns: andrei_pap87 , utilizator 23:17, 15 Noiembrie 2009
un model de contestatie gasiti aici pe site la rubrica "documente utile" sau pe site-ul www.amenda.ro sectiunea "forum"

...contestatia se formuleaza in termen de 15 zile din data in care ati intrat in posesia p-verbal de contraventie ce urmeaza sa-l contestati

...contestatia se depune la Judecatoria in raza careia s-a savarsit/constatat contraventia

... alaturat contestatiei veti depune copie carte de identitate, copie p-verbal (astea sunt principale)...contestatia cat si celelalte documente se depun in doua exemplare din care unu pentru instanta si unu ptr a fi comunicat partii adverse...un exemplar va trebui sa pastrati si dvs ptr ca vi se va pune stampila cu data in care ati inregistrat contestatia/plangerea contraventionala (deci total 3 exemplare)...

Toate cele bune si mult succes !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal contraventie completat incorect( hg1391/2006, art 149/pct16 nu exista) mibas mibas Buna seara. Astazi am plecat din Bucuresti spre Lehliu si pe drum m-a oprit politia(ARR). Mi-au verificat masina , totul ok cu exceptia cauciucurilor care ... (vezi toată discuția)
Model contestatie suspendarea permisului (depasire pe linia continua) romanandreidan romanandreidan Buna ziua, Mi-a fost suspendat permisul zilele trecute pentru depasire pe linia continua, in baza inregistrarii cu aparatul radar. Dl politist care m-a oprit ... (vezi toată discuția)
Asa zisa depasire pe linie continua bagoly miklos bagoly miklos Va rog sa ma ajutati cum sa procedez in urmatorul caz: vineri(6.11.09) am fost oprit de un politist care se afla la 400 de metrii de locul faptei cu motivul ca ... (vezi toată discuția)