avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... romanii care lucreaza in strainatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

romanii care lucreaza in strainatate

As vrea sa stiu daca se poate beneficia de indemnizatie pt.crestere copil,daca parintele lucreaza intr.o tara u.e.(sau nu,...in anglia ,mai exact)atata timp cat acolo are contract de 2 ani,iar copilul urmeaza se se nasca in ro?daca da,ce acte de acolo sunt necesare aici?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:52, 13 Ianuarie 2017
Daca in cele12 luni eligibile pentru CCC din ultimii doi ani anteriori datei nasterii copilului au fost realizate venituri supuse impozitului pevenit numai in alte state membre ale Uniunii Europene (UE), Spaţiului Economic European (SEE) sau Elveţia ,atunci nu se poate beneficia de indemnizaţia pentru creşterea copilului în România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu postnatal Andreea Veres Andreea Veres Am nascut in Anglia gemeni,sunt si studenta si am hotarat ca sotul sa se intoarca in tara cu copii. Intrebarea este: poate el aplica pentru concediu postnatal ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate daca ai lucrat in strainatate olivia.f olivia.f Buna, Daca lucrez in UE si ma intorc in Romania inainte sa nasc si lucrez acolo 2 luni, voi primi idemnizatie de maternitate? Asta s-ar aplica si la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Alina Serbanoiu Alina Serbanoiu Buna ziua numele meu este Alina!! Am și eu o nelămurire, pot beneficia de indemnizația de creșterea copilului dacă am doar 2 luni lucrate in România ... (vezi toată discuția)