avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce drepturi au pers . cu handicap?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce drepturi au pers . cu handicap?

Părinţii care au în întreţinere un copil cu handicap grav, sunt scutiţi sau nu de la plata impozitului pe teren , casă sau maşină?
Cel mai recent răspuns: ionelanelly97@yahoo.com , utilizator 13:38, 14 Ianuarie 2017
Beneficiaza de facilitatea scutirii de la obligatia platii impozit/taxe aferent bun imobil=casa+
teren,bun imobil=vehicul -numai solicitantii care detin certificat de incadrare in grad de handicap
Eu auzisem ca au aceste drepturi şi părinţii care au un copil cu handicap. Aşa ceva ni s-a spus la primărie acum câtiva ani, dar de la 1 .01.2016 ar trebui să beneficiem şi noi de scutire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat este scutit o persoana cu handicap grav de la plata impozitului ContSters253530 ContSters253530 Cum se procedeaza pentru a beneficia de scutirea plati impozitului pe teren cu cladire intravilan a unei persoane cu handicap grav? Cat plateste persoana cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap Atee Atee Buna ziua! Am un copil cu handicap grav, surdo-mutism si handicap psihic , si am inteles ca din acest an s-a adoptat legislativ o prevedere prin care se ... (vezi toată discuția)
Scutire la impozit persoana cu handicap negru daniel negru daniel Buna seara asi dori sa stiu daca pot sa fiu scutit de plata impozitului pe casa si teren, daca sunt persoana cu handicap gradu accentuat dar nu sunt propietar ... (vezi toată discuția)