avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Buna ziua, am lucrat in Romania ,Bucuresti intre anii 1978- 1987, dupa care m-am trasferit in Italia. Doresc sa obtin o adeverinta cu anii de munca care ma poate ajuta a obtine pensia in Italia. Anni lucrati in Romania se adauga la periada lucrata in Italia....
Institutul unde am lucrat nu mai exista.
Unde ma pot informa, cum pot obtine aceasta adeverinta ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:05, 14 Ianuarie 2017
Despre ce institut este vorba ?
Se numea ICCE baneasa, linga IPRS.
ICCE Băneasa, a fuzionat in 1996 cu Institutul de Microtehnologie, formând INCD - Microtehnologie (IMT-Bucuresti) cu sediul in : Strada Erou Iancu Nicolae 126A, Voluntari 077190.

Prin urmare, va puteti adresa acestei institutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc o informatie despre arhiva unei foste intreprinderi  alexalex alexalex va rog sa-mi spuneti si mie unde se afla arhivele angajatilor de la fosta IPRS Baneasa ulterior Beta S.A deoarece imi trebuie o adeverinta pentru pensie (vezi toată discuția)
Pensionare pentru limita de virsta reconstituirea cartii de munca in vederea alcatuirii dosar de pensionare eraluca eraluca Doresc reconstituirea cartii de munca in vederea alcatuirii dosar de pensionare. Am 63 de ani si 5 luni si sint femeie, si am lucrat in Romania in perioada ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru cetateni straini care au lucrat in romania adinecsu adinecsu Buna ziua. Cetatean strain ( pasaport Brazilia si Italia ) - rezident in Brazilia , domiciliat in Italia , proprietate in Italia ( o casa ) . ... (vezi toată discuția)