avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum pot scapa de un impozit auto?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum pot scapa de un impozit auto?

Buna seara, am o masina care si in acest moment genereaza debite si pe care nu am mai folosit o de ani de zile, practic este scoasa din uz ptr ca este defecta de ani de zile. Voiam sa stiu daca am vreo sansa sa pot scapa de impozitul generat de acest autoturism sau daca exista vreo varianta/variante prin care as putea sa o scot din evidenta directiei de taxe si impozite.

Alte discuții în legătură

Impozit auto Alexandru.daniel Alexandru.daniel Cum pot scapa de un impozit auto ptr o masina pe care nu am mai folosit o din 2011? Cum pot demonstra ca nu am mai folosit o ? Exista vreo posibilitate sa ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata impozit auto ionioana ionioana As dori sa aflu daca Directia Taxe si Impozite poate incepe executare silita in 2014 pentru impozit auto neplatit din 2005, in conditiile in care nu a existat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sotul meu are 3 masini vechi ce nu au fost scoase ... Merishor_16 Merishor_16 Buna ziua! Sotul meu are 3 masini vechi ce nu au fost scoase de la Directia Taxe si Impozite. Are impozite neplatite de ani de zile in valoare de aproximativ ... (vezi toată discuția)