avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto

Cum pot scapa de un impozit auto ptr o masina pe care nu am mai folosit o din 2011? Cum pot demonstra ca nu am mai folosit o ? Exista vreo posibilitate sa demonstrez ca a fost si este defecta din 2011 si sa mi se faca recalculare? Chiar si prin judecata daca este posibil. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru.daniel , utilizator 16:44, 15 Ianuarie 2017
Impozitul se plateste ptr proprietate si nu ptr folosinta.
Nu aveti nicio sansa in instanta, trebuie sa platiti impozitul plus penalitatile.
Nici daca duc hartie de la remat ca a fost scoasa din uz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de un impozit auto? Alexandru.daniel Alexandru.daniel Buna seara, am o masina care si in acest moment genereaza debite si pe care nu am mai folosit o de ani de zile, practic este scoasa din uz ptr ca este defecta ... (vezi toată discuția)
Poti sa scapi de impozitul pe masina? CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna seara, as avea o intrebare in legatura cu impozitul auto; Dupa cum stiti s-a modificat in urma cu vre-o 2 ani cu 140% pt motoarele >2500 cmc. Faza e ca ... (vezi toată discuția)
Impozit pe masina inexistenta Keyla Keyla Am o problema pe care chiar nu am idee cum as putea sa o rezolv.Am constatat ca socrul meu plateste impozit pe o masina pe care nu o are.Singura sa masina a ... (vezi toată discuția)