avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde îl pot reclama pe președintele blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde îl pot reclama pe președintele blocului

Iarna si "distractia" si nu numai ! In fiecare iarna, deszapezirea masinilor parcate pe lateralul blocului se face aruncandu-mi cu zapada pe geam si depozitand-o pe panourile de fatada ale apartamentului meu pana la inaltimea parapetelor ferestrelor. Printre proprietari se numara si presedintele blocului . Au la dispozitie o gradina mai mare in spate dar "drumu-i lung" . In fiecare an fac sesizare, fapt amintit de catre dansul fix in momentul in care mai arunca o lopata de zapara in geam, insa o solutioneaza dna administratora rugandu-l pe nepotul dumneaei sa inlature zapada . In acest an cand m-am dus cu sesizarea la dnul presedinte nu numai ca mi-a dat-o inapoi raspunzand impetuos, m-a si jignit pe mine facandu-ma "curva" de fata cu prietenul meu, lui spunandu-i "sa-si ia panarama si sa plece" . Ce fac in aceasta situatie ? Cui ma adresez? Politiei? Primariei? Ambelor?
Problemele sunt mai vechi . Avand masina parcata langa a dumnealui pana acum ceva vreme, mi-a lovit portiera din dreapta spate in mod intentionat, chiar si cu mine in masina si cand i-am atras atentia, acesta m-a injurat si m-a amenintat ca ma lipeste de masina . Am scapat doar facand schimb de loc cu un alt vecin.
Sunt singura intr-un apartament de 4 camera fapt ce il nemultumeste din habar n-am ce motiv . Spun asta pentru ca acum ceva timp facea o teorie in fata geamului meu cf careia se vor scumpi utilitatile si nu imi voi mai permite sa locuiesc aici . Mentionez ca sunt la zi cu toate cheltuielile.
Ce-i de facut in aceasta situatie ?! Legal, neortodox am cateva idei .
Multumesc anticipat si imi cer scuze daca am relatat haotic .
Cel mai recent răspuns: flori2009 , utilizator 20:06, 18 Ianuarie 2017
Buna seara
Primariei pentru actiunile asociatiei
Politiei pentru cuvintele jignitoare pentru aceste fapte se aplica amenzi administrative.
Va multumesc ptr promptitudinea cu care mi-ati raspuns. O seara buna !
In momentul in care amintiti de "variante neortodoxe" vi s-a cam dus aura de victima in cazul acesta. Nu cumva si atitudinea pe care ati avut-o dvs a fost gresita?
Stim cu totii ce ninsori au fost si cata zapada este de inlaturat. Si este greu de crezut ca se strangeau mai multi vecini sa arunce zapada fix pe geamurile dvs.
Poate ar fi mai bine sa incercati un dialog calm si asezat, daca va duceti direct cu reclamatii este normal ca se creaza animozitati si iritari.
Legat de lovirea masinii in parcare, se intampla vrei nu vrei daca nu lasi loc suficient si pentru cel de langa. Daca locurile sunt delimitate si te incadrezi in chenar este ok pentru toti, daca o parchezi cat mai in dreapta ca sa poti cobori tu lejer, normal ca cel de langa nu mai are loc si iti poate atinge masina.
Metodele neortodoxe ii vin oricui in cap dupa atatea incercari esuate de a purta un dialog civilizat cu un astfel de om . Sunt 4 masini parcate in dreptul apartamentului meu, 2 au fost deszapezite aruncand zapada in gradina mare a blocului iar celelalte 2 pe geamurile mele . Cu ambii proprietari s-a vorbit civilizat an de an , nici pe mama mea n-o respectau, cu atat mai putin pe mine acum .Iar la dumnealui la usa nu am fost cu gand de cearta, ci doar i-am inmanat sesizarea rugandu-l sa-mi semneze un exemplar , a citit-o, mi le-a dat inapoi spunandu-mi ca nu imi semneaza nimic, a fost un dialog scurt despre unde ar putea pune zapada iar prietenul meu i-a spus de gradina mare a blocului si apoi au inceput jignirile cum ca n-are ce discuta cu prietenul meu, ca e al 7lea la usa mea, apoi cele relatate mai sus.
Cat despre lovirea masinii mele, locurile sunt delimitate si am parcat central si cu toate acestea dumnealui in mod intentionat deschidea portiera lovindu-mi masina motivand ca are masina mare . Portiera mea este "ciuruita", are peste 50 de "ciupituri", cate am putut sa numar intr-o poza . Si tocmai pentru a evita certurile cu dumnealui, am facut schimb de locuri cu un al vecin .
Comunicarea sesizarii o puteti face prin scrisoare cu confirmare de primire.
Daca vreti si mai mult decat semnatura ca a primit comunicarea, puteti trimite prin posta scrisoare cu valoare declarata / documente unde se intocmeste si o nota de inventar cu continutul scrisorii (sesizare / reclamatie .. ). Ambele tipuri de trimiteri se predau pe baza de semnatura si date de identificare astfel incat nu mai are ce sa comenteze iar dumneavoastra aveti dovada comunicarii.

Alte discuții în legătură

Masina lovita in loc de parcare ocupat abuziv georgianaflorina georgianaflorina Buna seara, Va rog spuneti-mi cum ar trebui sa procedez in situatia urmatoare si la ce ar trebui sa fiu atenta in perioada urmatoare: 1. Locuim de 6 ani ... (vezi toată discuția)
Stau la etajul 4 (mutat de un an in chirie), am un vecin care ... Adryanbiru Adryanbiru Stau la etajul 4 (mutat de un an in chirie), am un vecin care fara nici un pic de respect sa luat de mine ca as fi ocupat locul lui de parcare, am incercat sa ... (vezi toată discuția)
Gheata cazuta de pe bloc, masina avariata pe loc de parcare propriu din proximitatea blocului. cum pot recupera costurile reparatiei? andrei0102 andrei0102 Buna ziua, Zilele trecute, in timp ce eram in apartamentul in care locuriesc, de pe acoperisul blocului au cazut bucati de gheata care au spart parbrizul ... (vezi toată discuția)