Iarna si "distractia" si nu numai ! In fiecare iarna, deszapezirea masinilor parcate pe lateralul blocului se face aruncandu-mi cu zapada pe geam si depozitand-o pe panourile de fatada ale apartamentului meu pana la inaltimea parapetelor ferestrelor. Printre proprietari se numara si presedintele blocului . Au la dispozitie o gradina mai mare in spate dar "drumu-i lung" . In fiecare an fac sesizare, fapt amintit de catre dansul fix in momentul in care mai arunca o lopata de zapara in geam, insa o solutioneaza dna administratora rugandu-l pe nepotul dumneaei sa inlature zapada . In acest an cand m-am dus cu sesizarea la dnul presedinte nu numai ca mi-a dat-o inapoi raspunzand impetuos, m-a si jignit pe mine facandu-ma "curva" de fata cu prietenul meu, lui spunandu-i "sa-si ia panarama si sa plece" . Ce fac in aceasta situatie ? Cui ma adresez? Politiei? Primariei? Ambelor?
Problemele sunt mai vechi . Avand masina parcata langa a dumnealui pana acum ceva vreme, mi-a lovit portiera din dreapta spate in mod intentionat, chiar si cu mine in masina si cand i-am atras atentia, acesta m-a injurat si m-a amenintat ca ma lipeste de masina . Am scapat doar facand schimb de loc cu un alt vecin.
Sunt singura intr-un apartament de 4 camera fapt ce il nemultumeste din habar n-am ce motiv . Spun asta pentru ca acum ceva timp facea o teorie in fata geamului meu cf careia se vor scumpi utilitatile si nu imi voi mai permite sa locuiesc aici . Mentionez ca sunt la zi cu toate cheltuielile.
Ce-i de facut in aceasta situatie ?! Legal, neortodox am cateva idei .
Multumesc anticipat si imi cer scuze daca am relatat haotic .
Nici nu sta pe ganduri, reclama la politie! Sesizarea o poti trimite online catre politia capitalei, ei o directioneaza catre sectia de care apartineti si veti primi numar de inregistrare.