avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitie intracomunitara
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitie intracomunitara

Daca am efectuat o achizitie intracomunitara si pe document scrie vanzari in numerar(in germana Barverkauf) in loc de factura dar e trecut RO SI Documentul are si TVA 0% poate fi considerata achizitie intracomunitara ?

Alte discuții în legătură

Pfa, modificare declarații, 092, modificare declaratii din urmă Petrovic Petrovic Vreau să vă întreb ce declarații trebuie să depun în contextul de mai jos: În decembrie 2018 m-am înregistrat ca PFA, fără TVA, CAEN-uri de sistem ... (vezi toată discuția)
Tva la marfa second-hand kerekesmargo kerekesmargo Buna ziua ! art.1522 din codul fiscal - regimul special pentru bunurile second-hand- se refera si la haine. ,exista ceva reglementari speciale in privinta ... (vezi toată discuția)
Stoc la dispozitia clientului ioana_cojan ioana_cojan buna ziua, am urmatoarea situatie: am avut in fabrica un stoc care l-am vandut unui client de-al nostru. marfa a ramas la noi urmand sa o folosim la un ... (vezi toată discuția)