avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Construire in extravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Construire in extravilan

Buna!

Am luat 3 terenuri unu lângă celălalt, în total de 1.4 hectare. pe acest teren am plantat 160 de copaci. a mai rămas teren destul de mult liber și pentru o casă și pentru un atelier. am tras si apa de la rețea ca să am cu ce uda puieții. Am vrut să conectez la curent dar nu se poate fără un certificat de urbanism. la primărie nu primesc, cică pe extravilan nu se dă certificat.
Am și caiet de producător. Întrebarea mea este cum aș putea conecta la retea de curent? si cum as putea construi o casa unde sa depozitez sculele, sa pazesc locatia si sa adun fructele?

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
mr_lefy, utilizator
Cel mai recent răspuns: budaroxana , utilizator 09:46, 1 Februarie 2017
Buna ziua, am avut cam aceeasi problema si am rezolvat cu un certificat de urbanism. Discutati cu un topograf , costul este redus si se ocupa el de tot ,dupa care va ve-ti putea conecta la o retea de curent. Cat despre casa... inca incerc sa primesc o autorizatie de constructie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire in extravilan GBBogdan GBBogdan Buna seara, Intentionez sa execut o constructie pe un teren proprietate personala, dar din cauza deschiderii mici trebuie sa ma rezum la a construi in ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. referitor la articolul 613 cod civil, in care se mentioneaza ... Radu T. Radu T. Buna ziua. Referitor la articolul 613 cod civil, in care se mentioneaza ca distanta minima legala de plantare a copacilor, fata de hotar este de 2 ... (vezi toată discuția)