avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Fals in declaratii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Fals in declaratii

Am fost implicat intrun eveniment rutier , dupa 13 zile tertul nu se prrzentase ,in ziua 15 am fost anuntat ca s-a prezentat si am fost scos vinovat !!! Am facut contestatie si la intampinare apare declaratia tertului ca fiind data urmatoarea zi producerii accidentului !!!am cerut sa prezinte rezultatul etilotestelor la proces , lipsa acestuia poate confirma adedatarea declaratiei ?

Alte discuții în legătură

Conducere in stare de ebrietate tomi_mithos tomi_mithos Sunt Raul,din Cluj,as avea nevoie de cateva raspunsuri,sfaturi,am avut un accident rutier soldat cu doua victime (minore)una din ele a avut si o operatie la ... (vezi toată discuția)
Rca - vinovatul refuza constatarea avasilcovici avasilcovici Buna ziua. Am fost implicat intr-un accident rutier. Responsabilul si-a recunoscut vina, am semnat constatul amiabil si ne-am vazut fiecare de ... (vezi toată discuția)
Accident de traseu buna ziua, un coleg a fost implicat intr-un ... Ambra Denisa Ambra Denisa Accident de traseu Buna ziua, Un coleg a fost implicat intr-un accident rutier, minor, in drum spre serviciu. Daca angajatul nu a fost ranit, nu a patit ... (vezi toată discuția)