avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Revizuirea deciziilor CNSC
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Revizuirea deciziilor CNSC

Buna ziua, am o mare problema si dilema in intelegerea si rezolvarea unei situatii pe care o voi descrie mai jos :
1.Firma A(contractanta) are 2 ofertanti, B si C.In urma derularii procedurii de achizitie, B castiga licitatia, C este nemultumita si face contestatie la CNSC iar decizia data de CNSC admite contestatia lui C si anuleaza raportul procedurii de atribuire in partea referitoare la oferta declarata castigatoare, precum si actele subsecvente acestuia si dispune continuarea procedurii de atribuire cu verificarea indeplinirii de catre B a criteriului de calificare.
B nu a formulat plangere impotriva acestei decizii dar nici A si B nu au pus in aplicare decizia data de CNSC.
C face contestatie la CNSC impotriva lui A si B ca nu au respectat decizia data de CNSC iar contestatia este admisa si anuleaza raportul de atribuire si dispune reevaluarea ofertei.
A face plangere la curtea de apel impotriva ultimei decizii date de CNSC iar instanta desfiinteaza in parte decizia si respinge contestatia formulata de C in contradictoriu cu A si B.
In final C face cerere de reviziure conform Art.509 alin(1) pct.8.

Deciziile date de catre CNSC au putere de lucru judecat fata de Curtea de Apel ?

Intrebarea este : Ce exceptii ar putea fi ridicate de catre B in intampinare ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: laritzu , utilizator 16:31, 15 Ianuarie 2017
1. Deciziile CNSC nu au putere de lucru judecat în fața vreunei instanțe.
2. Prin întâmpinare, se pot invoca orice fel de excepții.
Referitor la exceptii: In speta de fata ce exceptie ar putea sa fie invocata ? Dati-mi o idee care sa-i fie de ajutor lui B, in speta de mai sus.

Multumesc pentru promptitudine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motiv revizuire hotarare madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: O societate (X) participa la procedura de achizitii publice in SEAP. O alta societatea participanta (Y) ... (vezi toată discuția)
Ofertant castigator intimat in litigiu privind achizitiile publice mara78 mara78 Buna ziua, In urma participarii la o procedura de achizitie publica, ni s-a atribuit un contract de lucrari. Procedura de achizitie a fost contestata la ... (vezi toată discuția)
Hotarare ce modifica total decizia cnsc lemontee lemontee Buna ziua, La o procedura de achizitie publica de prestari servicii, o societate a fost desemnata castigatoare, s-a depus contestatie la CNSC, care le-a ... (vezi toată discuția)