avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS restant
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS restant

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema : am avut o perioada in care nu am avut platite asigurarile sociale, respectiv august-decembrie 2013. Am fost la casa Nat de asig. Bucuresti si am achitat asigurarile sociale pentru aceasta perioada. Mi s-au calculat asigurarile la salariul minim din 2013. Doamna de la casa de asig. mi-a spus ca aceste asigurari ar fi trebuit platite la salariul de acum, din 2016. Mie nu mi se pare corect sa se calculeze la salariul de acum. Intrebarea mea este aceste asigurari trebuiesc platite la salariul din 2013 sau 2016? Exista si norme sau lege care prevede acest lucru ?
Va multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Plata cas daca nu am loc de munca Tudor1987 Tudor1987 Buna ziua, In cursul zile de azi am fost la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate pentru a ma informa legat de continuitatea platii CAS, luand in calcul ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare cass angi25 angi25 Buna ziua, o persoana a lucrat la o firma peste 5 ani, dar, a avut o intrerupere de 10 luni (perioada 2011-2012); din 2012 si pana in prezent este angajata ... (vezi toată discuția)
Plata retroactiva a contributiei la sanatate lavieestbelle lavieestbelle Am lucrat cu contract de munca pe jumate de norma in perioada mai -noiembrie 2011. De atunci nu am mai realizat venituri si nu am mai fost asigurat. Nici nu am ... (vezi toată discuția)