avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Suspendarea activitati II si incapacitatea plati ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Suspendarea activitati II si incapacitatea plati impozitelor

Buna ziua Detin o inteprindere individuala si am suspendat activiatea pe 3 ani. Firma a avut activitate de transport marfa si detine un autovehicol . Problema Sta in felul urmator: in momentul suspendari firma era si este pe minus ( nu are nici un ban), in schimb autovehicolul numai are taxe platite itp asigurare licenta etc dar nici impozitul la primarie care pe zi ce trece se majoreaza . Ce am de facut cine plateste impozitul sau cum se poate proceda pentru suspendarea acestui impozit deoaree nu stie nimeni cum trebuie procedat . Va amintesc ca e suspendata din februarie 2016 Va multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 15 Ianuarie 2017
clauscafe, utilizator
Cel mai recent răspuns: clauscafe , utilizator 16:57, 16 Ianuarie 2017
Ar fi trebuit sa nu o fi suspendati. Daca nu mai aveati aceasta masina se putea fara probleme, dar asa, si nici penalitatile nu sunt deductibile.
Da aveti dreptate dar momentan nu ma mai ocup de afacere si autovehicolul e prins intr-un sechestru asigurator nu se poate instraina . , dar nici sa o pot folosi . E o problema delicata . Mai pe intelesul tuturor n u o pot folosi nu o pot instraina si nici nu poate aduce venituri ca firma sa poata plati dari.
#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare auto cu contract de comodat andrub andrub Buna ziua, am inteles ca exista posibilitatea instrainarii unui autoturism printr-un contract de comodat incheiat la notar. As dori sa stiu daca prin ... (vezi toată discuția)
Cumparare societate comerciala angcris angcris Doresc sa incep o afacere si nu stiu daca e mai bine sa-mi infiintez un SRL sau sa cumpar SRL-ul unor cunostinte.Acestia si-au suspendat activitatea si nu au ... (vezi toată discuția)
Executare silita bun mobil roxandrina roxandrina Buna ziua, Avem o problema foarte delicata si imbarligata si as dori o parere avizata. Am un credit de nevoi personale luat pentru finantare o afacere pe ... (vezi toată discuția)