Acum aproximativ doua luni am fost implicat intr-un accident auto cu victima , am fost dus la spital pentru a mi se recolta probe de sange iar rezultatul a fost 0.30 ceea ce se pedespseste cu permis suspendat de la 90-180 de zile , mentionez ca accidentul nu s-a produs din vina mea, lucru constatat de politisti de la capul locului . Politistul mi-a deschis dosar de cercetare penala pentru Vatamare corporala din culpa si Conducere sub influenta alcoolului . Ma gandesc ca o data ce analizele au venit rezultatul neincadrandu-se unui fapt ce face obiectul unui dosar penal ar trebui sa stiu cum procedez pentru a redobandi permisul si daca mi se ofera optiunea de a da examen de redobandire pentru diminuarea pedepsei sau trebuie sa astept ca un procuror sa se uite pe dosar si sa-mi dea el pedeapsa. Multumesc anticipat!
Din pacate victima a decedat . Familiei i s a prezentat cazul si camerele a ceea ce s a intamplat si n au depus nimic cu privire la despagubiri , am facut un contract la notar cum ca n au pretentii.
Asta ce presupune ? Din ce am inteles trebuie sa se ajunga la un procuror si pe baza dosarului trimis de politie va da nup / ce considera dumnealui pe baza masuratorilor sau a declaratiilor martorilor . Si daca se ia in considerare perioada asta in care stau fara permis sa mi se scada dintr o anumita perioada pe care o va decide politia / procurorul .
Se poate dispune o solutie de neurmarire/netrimitere in judecata daca va rezulta ca nu sunteti vinovat sau puteti fi trimis in judecata daca din probatoriu rezulta existenta faptei si vinovatia dvs.
Accident rutier
alex_ander408
Buna ziua ,am si eu nevoie de o parere ,ca sa ma lamuresc !Am avut un incident rutier o persoana sa tinut de masina mea ,a cazut ,dar eu nu am vazuto!!Nu am ... (vezi toată discuția)