avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura emisa dupa achitarea bunurilor si serviciilor ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura emisa dupa achitarea bunurilor si serviciilor de care am beneficiat

Buna ziua,

Am si eu rugamintea sa ma indrumati in urmatoarea situatie:
in apartament de bloc, se monteaza repartitoare de apa cu o firma aleasa de administrator; dupa montare le achit suma datorata, primesc chitanta ,iar dupa aproximativ doua saptamani primesc factura pe aceeasi suma. Cum procedez? Trebuie sa emita o alta factura cu total de plata 0?
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Contoare de apa rece cu aceeasi firma ca la apa calda? Frizeru Frizeru Exista vreo reglementare sau recomandare care sa ne oblige sa montam contoarele cu apa rece cu acceasi firma cu care am montat si pe cele de apa calda? Suntem ... (vezi toată discuția)
Administratorul blocului nu este de acord cu montarea repartitoarelor. anomism anomism Administratorul blocului in care locuiesc nu este de acord cu montarea repartitoarelor de caldura si nu inteleg motivul acestuia. Cf legii 121/2014 privind ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! as dori sa stiu daca as avea vreo sansa in contestarea ... misu07 misu07 Buna seara ! As dori sa stiu daca as avea vreo sansa in contestarea unei eventuale amenzi primite in caz ca nu imi montez repartitoare de caldura ,daca ... (vezi toată discuția)