avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara ! As dori sa stiu daca as avea vreo sansa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara ! As dori sa stiu daca as avea vreo sansa in contestarea ...

Buna seara !
As dori sa stiu daca as avea vreo sansa in contestarea unei eventuale amenzi primite in caz ca nu imi montez repartitoare de caldura ,daca pot sa ma leg de faptul ca mi se incalca dreptul la proprietate etc.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nicolaevciuca , utilizator 10:15, 11 Noiembrie 2021
puteti invoca orice.....judecatorul ia in calcul doar legea
da nu vi se incalca dreptul la proprietate si cand trece apa furnizorului prin calorifere?
Da. "Bun raspuns" . Nu vad legatura. Platesc pt caldura,nu e gratis.

si cum calculati ce consumati?ochiometric?
de ce nu cereti scoaterea sistemelor de masura si la apa si la energia electrica?

si platiti cam cat considera furnizorul
care e motivul sa nu va puneti repartitor, mai ales ca e in interesul dvs sa platiti cat consumati ?
Furnizorul are contor de bransament la scara blocului, deci caldura se contorizeaza. Majoritatea locatarilor au repartitoare de caldura. Le-am avut si eu 10 ani, dar am renuntat impreuna cu alti 3 vecini sa mai reinoim contractul, deoarece din punctul meu de vedere sunt o mare teapa, din care nu are de castigat decat firma care le monteaza.
Din moment ce am cumparat un apartament si e un bun al meu, nu e normal ca eu sa hotarasc daca vreau sa montez sau nu repartitoare?

Alte discuții în legătură

Imobilul are 120 apt. din care numai 16 apt. din constructie, ... Asociatia de Proprietari N. Balcescu Asociatia de Proprietari N. Balcescu Imobilul are 120 apt. din care numai 16 apt. din constructie, nu au logii (vedere spre Sala Omnia). Reabilitarea energetica a dus la inchiderea logiilor cu ... (vezi toată discuția)
Administratorul blocului nu este de acord cu montarea repartitoarelor. anomism anomism Administratorul blocului in care locuiesc nu este de acord cu montarea repartitoarelor de caldura si nu inteleg motivul acestuia. Cf legii 121/2014 privind ... (vezi toată discuția)
Impartire caldura cu repartitoare piticot20 piticot20 Buna ziua, Vin cu o rugaminte, tocmai am primit factura de la RADET cu incalzirea si habar nu am cum sa o calculez. La noi in bloc sunt repartitoare, pana ... (vezi toată discuția)