avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Completare d394
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Completare d394

buna ziua, in declaratia 394 la..... nr. de AMEF se trece .....cate case de marcat am in total-adica 3 sau 4 ...sau se trece nr fiecarei case de marcat, multumesc

Alte discuții în legătură

Completare 394 de catre pfa platitoare tva Lyvyoo Lyvyoo Buna ziua, Sunt PFA la norma de venit, platitor TVA la facturare, trimestrial. Lucrez doar cu PJ, nu emit bonuri fiscale. Exista o rubrica in 394, la ... (vezi toată discuția)
Refiscalizare casa de marcat creatoth creatoth Buna ziua! As vrea sa cer ajutor de la dvs. fiindca am o situatie extrem de dificila, complicata si nu am gasit nimeni cine poate sa ma ajute. Vreau sa fiu ... (vezi toată discuția)
Jurnale de vanzari/cumparari florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere individuala platitoare de TVA. Am inteles ca trebuie sa cumpar jurna;e de vanzari/cumparari. In jurnalul de cumparari trebuie ... (vezi toată discuția)