avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sigiliu Rupt la gaze
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sigiliu Rupt la gaze

Buna seara.am facut o prostie mai mare ca mine si doresc un sfat.am rupt sigiliu de la un contor de gaze al vecinului din prostie, am fost si ametit bine si suparat ca nu am avut si eu sigiliu la gaze dupa ce sa facut schimbarea la contorul meu si ma pus dracu sa il rup pe al vecinului.avand camera camera ma filmat si a depus plangere la politie si mi s-a facut dosar penal.intrebarea mea este ce pot pati cel mai rau.multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:32, 17 Ianuarie 2017
Aveti antecedente penale ?
Puteti fi acuzat de savarsirea infractiunii de distrugere,prevazuta si pedepsita de disp art 253 NCP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sigiliu rupt la gaze maryusmara88 maryusmara88 Buna seara.am facut o prostie mai mare ca mine si doresc un sfat.am rupt sigiliu de la un contor de gaze al vecinului din prostie, am fost si ametit bine si ... (vezi toată discuția)
Audiere dosar penal art 253 c.pen maryusmara88 maryusmara88 Buna dimineata.ieri 18.10.2017 am primit citatie de a ma prezenta la sectia de politie ca reclamat .eu am facut urmatoarea prostie:am rupt sigiliul contorului ... (vezi toată discuția)
Contor electric exterior desigilat neautorizat Lulica Lulica Contor electric exterior \"modificat\" Buna ziua Am urmatoarea problema: am un contor electric trifazic montat in exteriorul proprietatii. Desi cutia este ... (vezi toată discuția)