avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizație al 2 -lea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizație al 2 -lea copil

Buna seara! In 26 ian 2017 urmează a-mi relua activitatea după ce-i 2 ani de concediu creștere copil. Urmează a naște al 2 le-a copil în sept 2017. Care este perioada de calcul indemnizație?? Se ia în calcul indemnizația??? Mai exact 85% din indemnizația primita pana la completare celor 12 luni??? Multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru al 2 copil - dupa 85% cristina constantin cristina constantin Buna seara, momentan sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani si imi doresc si al 2 lea copil, intrebarea mea este - daca nu o sa muncesc 12 ... (vezi toată discuția)
Se revine la procentul de 85% in cazul indemnizatiei pentru ccc? adela05 adela05 Am inteles ca se discuta sa se revina la procentul de 85% pt indemnizatie crestere copil. Am doua nelamuriri: 1. Daca se revine la procentul de 85%, ramane ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)